9 september 2007

Filosofera

Jag brukar ju ibland gå efter mottot om man ändå redan är försenad gör det inget hur sen man är. Som kan speglas lite i detta dilemmat då jag visste att jag inte skulle få tillräckligt med sömn om jag ska gå upp 06.00. Då kan jag liksom lika gärna få väldigt mkt för lite sömn. Det är ändå momentet att gå upp ur sängen som är det jobbiga... Jag blir nog en övertrött hästskötare.

2 kommentarer:

AmyFlame sa...

Oj, det var ett väldigt osvenskt synsätt.. Kom ihåg att 10 minuter är dubbelt så mycket som 5 minuter, vilket låter självklart, men i sammanhanget tid, betyder det att om du är fem minuter sen t ett möte med någon, kommer de att få vänta på dig dubbelt så länge på dig om du tänker "asch, fem minuter till gör ju ingen skillnad". Dubbel tid, dubbel väntan, dubbel frustration, dubbel stress... can go oon and ooon... :P Fast jag gillar dig ändå! *Smile*

Anonym sa...

Elsa din maskros! ja går in minsan varje dag och varje gång med lite glädje i tanken att du har skrivit något nytt. Men icke sa nicke du har inte skrivit på flera dagar, jag är besviken! vad har hänt med dina otroligt ibland långa och knäppa mysiga inlägg?!?!?!
jag hoppas att du blir på bättrings vägen nu och kryar på dig med din kära blogg annars börjar det växa mossa på den.
Jag saknar dig här på andra sidan joren!
massor med kärlek och tankar!
Puss /tove